Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Işıklar Ortaokulu

Telefon : 0462 254 21 44
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://isiklarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : IŞIKLAR MAH. SANTRAL CAD. IŞIKLAR ORTAOKULU BLOK NO 174 İÇ KAPI NO 1 AKÇAABAT / TRABZON
VİZYON : Çevremizin eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olan bir okul olmak. istiyoruz ki: bütün öğrencilere eşit şartlarda eğitim imkânı yaratılsın. istiyoruz ki: daha iyi bir eğitim öğretim ortamı sağlanması için teknolojik gelişmelerden faydalanılsın. istiyoruz ki: okulumuzda çalışan herkesin kendi alanında birer uzman olması sağlansın. istiyoruz ki: okulumuz bilgisayar destekli eğitimle donatılsın ve araştırma ruhu geliştirilsin. istiyoruz ki: çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda boş zamanlarını değerlendirebilecekleri sosyal etkinlikler sağlansın. istiyoruz ki: tek kişilik sıralarda daha az öğrenci ile daha kaliteli bir eğitim sağlansın. istiyoruz ki: çocuklarımızın rahatlıkla spor faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri spor kompleksleri yaratılsın. istiyoruz ki: okulumuzdaki öğrencilerin bilgileri ezberlemeden yorumlayabilmeleri sağlansın. istiyoruz ki: okulumuzda eğitim ve öğretim temel ihtiyaç kabul edilsin.
MİSYON : Türk milli eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını ve yaşadığı toplumda örnek gösterilecek karakterli insan yetiştirmek, onları iyi bir vatandaş ve her yönden gelişmiş bireyler olarak hayata hazırlamaktır. Biz; öğrencilerimizi hayata hazır bireyler olarak yetiştirmeye çalışan dinamik, kendine güvenen, yenilikçi, akılcı ve çalışkan öğrenciler yetiştirmek için varız. Biz; öğrencilerimizi 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak onları geleceğe hazırlamak in varız. Biz; öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını ve kabiliyetlerini dikkate alarak onları ilgi, yetenek ve ihtiyaçları doğrultusunda yetiştirmek için varız. Biz; öğrencilerimizi odak noktası olarak alırken öğretmenlerimizin de daha istekli ve verimli bir ortamda çalışabilmelerini sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :10
Öğrenci :57
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1880
Öğretim Şekli :
Saatler : 08.40 - 15.15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis : Okula ulaşım, Trabzon ve Akçaabat´tan kalkan otobüs ve minibüslerle yapılmaktadır.
Ulaşım : Trabzon Büyükşehir Belediyesi Otobüsü, Işıklar Mahallesi Minibüsü
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkeizi : 21 km, İl merkezi : 30 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : 3200 metrekare arsası halk tarafından alınıp bağışlanmıştır. Okul alanı 400 metrekaredir. Ön bahçesi 500 metrekare, fidanlık ve uygulama bahçesi olarak kullanılan alt bahçesi ise 2300 metrekaredir.
Yazdır :